VACATURE | Projectleider (m/v, fulltime)

MBO / HBO | VCA-Certificatie

Heb jij een enorme passie voor de bouw en ervaring als projectleider? Als projectleider ben jij dé centrale schakel in het gehele bouwproces. Samen met jouw kwaliteiten, kennis en ervaring zorgen we dat het hele bouwproces van A tot Z perfect verloopt. De zelfstandigheid, nauwkeurigheid en gedrevenheid die daar bij komen kijken, geeft jou een enorme motivatieboost!

Wat kun jij van ons verwachten?

Bouwbedrijf Baken bestaat uit een hecht team en is actief op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en bouwservice in (de directe omgeving van) Valkenswaard. Je komt te werken in een organisatie met een vlakke organisatiestructuur en een collegiale sfeer. Wij bieden je een functie met goede arbeidsvoorwaarden in een bedrijf waar geen dag hetzelfde is en waar je je altijd verder kunt blijven ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Je gaat werken in een leidinggevende rol binnen een projectteam en draagt de verantwoordelijkheid voor onder meer de planning en coördinatie van bouwprojecten. Je levert expertise in de ontwerpfase van bouwprojecten door een juiste inschatting van de kosten en de functionele implicaties mogelijk te maken. Je neemt deel aan aanbestedingsprocessen voor bouwprojecten en overleggen met onderaannemers om de verschillende fasen van het bouwproces van begin tot eind te coördineren. Je streeft ernaar de waarde van de projecten te verhogen, zowel door het verbeteren van de efficiëntie als door het creëren van waarde voor klanten.

Wat zijn je taken?

 • Afspraken maken en adviseren over inhoud, doelstellingen en randvoorwaarden van een bouwproject.
 • Opstellen van een projectplan.
 • Taken en verantwoordelijkheden verdelen, projectleden informeren en motiveren.
 • Organiseren van benodigde menskracht en materialen.
 • Leiding hebben over de dagelijkse gang van zaken.
 • Toezien op de naleving van regels en voorschriften.
 • Het signaleren, oplossen en doorspelen van problemen.
 • Bewaken van de voortgang en de kosten van het project.
 • Contact onderhouden met leveranciers en andere betrokkenen en rapporteren aan opdrachtgever.


Wat verwachten wij van jou?

 • Afgeronde, bouwkundige MBO / HBO opleiding.
 • VCA-gecertificeerd.
 • Rijbewijs-B.
 • Ervaring in een soortgelijke functie binnen de bouw.
 • Ervaring met programma’s als BouwOffice, IbisTrad, Autocad en MS Office.
 • Financieel en commercieel inzicht.
 • Goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden.
 • Nauwkeurige, proactieve, gedreven en vooral klantgerichte instelling.
 • Oplossingsgericht en zelfstandig.
 • Openstaan om het bouwproces verder te digitaliseren.


Belangstelling?

Wil je meer informatie? Neem contact op met Frank Lathouwers: 040 – 20 41 545. Weet jij genoeg en ben jij misschien wel onze nieuwe collega? Stuur je sollicitatie met motivatiebrief en CV naar f.lathouwers@bakenbouw.nl.

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Andere berichten van Baken Bouw