VACATURE BAKEN BOUW WEST | Werkvoorbereider (m/v, fulltime)

Heb jij een enorme passie voor de bouw en ervaring als werkvoorbereider? dan ben jij dé centrale schakel in het gehele bouwproces. Samen met jouw kwaliteiten, kennis en ervaring zorgen we dat het hele bouwproces van A tot Z perfect verloopt. De zelfstandigheid, nauwkeurigheid en gedrevenheid die daarbij komen kijken, schrikken je niet af maar motiveren je juist.

Wat kun jij van ons verwachten?

Baken Bouw bestaat uit een hecht team en is actief op het gebied van utiliteitsbouw, appartementenbouw, revitalisatie en inbouwprojecten in de Randstad. Je komt te werken in een organisatie met een vlakke organisatiestructuur en een collegiale sfeer. Wij bieden je een functie met goede arbeidsvoorwaarden in een bedrijf waar geen dag hetzelfde is en waar je je altijd verder kunt blijven ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Voordat met de bouw van een kantoorcomplex, appartementen of ander project begonnen kan worden, moet er veel geregeld worden. Als werkvoorbereider speel je in dit voortraject een belangrijke rol. Je stelt het begin en het einde van een bouwproject vast en zorgt samen met co-partners voor de planning van de werkzaamheden en de juiste uitvoeringsprocedures om het werk te kunnen realiseren. Ook tijdens de bouw houd je de voortgang nauwlettend in de gaten en zie je erop toe dat het project geen onnodige vertraging en kostenoverschrijding oploopt.

Wat zijn je taken?

 • Controleren en toetsen van werktekeningen van co-partners, onderaannemers en toeleveranciers.
 • Bepalen en uitwerken van de meest effectieve en efficiënte bouwsystematiek en werkmethoden.
 • Overleg met uitvoering, co-partners, onderaannemers over technische oplossingen en voortgang werk.
 • Onderhandelen met vertegenwoordigers, co-partners en onderaannemers over de kwaliteit, afspraken en prijs.
 • Opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s.
 • Bewaken van voortgang en kosten op de bouwplaats.
 • Bijhouden van administratie van het bouwproject.
 • Overleg met het uitvoerende team op de bouwplaats.
 • Schakel zijn tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats.

Wat verwachten wij van jou?

 • Afgeronde, bouwkundige MBO / HBO opleiding.
 • VCA-gecertificeerd.
 • Rijbewijs-B.
 • Ervaring in een soortgelijke functie binnen de bouw.
 • Ervaring met BIM BouwOffice, IbisTrad, Autocad, Planningsprogramma en MS Office.
 • Financieel en commercieel inzicht.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Nauwkeurige, proactieve, gedreven en vooral klantgerichte instelling.
 • Oplossingsgericht en zelfstandig.
 • Openstaan om het bouwproces verder te digitaliseren.


Belangstelling?

Wil je meer informatie? Neem contact op met Jaap Messemaker of Simon Jongert:( +31 88 14 55 000. Weet jij genoeg en ben jij misschien wel onze nieuwe collega? Stuur je sollicitatie met motivatiebrief en CV naar j.messemaker@bakenbouw.nls.jongert@bakenbouw.nl.

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Andere berichten van Baken Bouw

Baken Bouw West
Baken Bouw West

VACATURE BAKEN BOUW WEST | Werkvoorbereider (m/v, fulltime)

Heb jij een enorme passie voor de bouw en ervaring als werkvoorbereider? dan ben jij dé centrale schakel in het gehele bouwproces. Samen met jouw kwaliteiten, kennis en ervaring zorgen we dat het hele bouwproces van A tot Z perfect verloopt. De zelfstandigheid, nauwkeurigheid en gedrevenheid die daarbij komen kijken, schrikken je niet af maar motiveren je juist.

Read More »