Baken Bouw benoemt Simon Jongert tot projectleider

Per 1 april 2024 is Simon Jongert bij Baken Bouw gestart als projectleider.

Simon: “Na 18 inspirerende jaren bij G&S Bouw met groei, uitdagingen en onvergetelijke momenten, is het na een leerzame periode bij Vega Projects tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn professionele leven. Met trots deel ik mee dat ik met ingang van 1 april 2024 als projectleider ben gestart bij Baken Bouw. Deze stap markeert een spannende nieuwe fase in mijn carrière, waar ik uitkijk naar het aangaan van nieuwe uitdagingen en het bijdragen aan innovatieve (bouw)projecten. Ik wil via deze weg G&S Bouw, Vega Projects en mijn voormalige collega’s nogmaals hartelijk danken voor de prettige samenwerking en leerzame tijd. Ik ben Baken Bouw dankbaar voor deze geweldige kans, zie de samenwerking met vertrouwen tegemoet en ben klaar om mijn bijdrage te leveren aan het succes.”

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Andere berichten van Baken Bouw

Baken Bouw West
Baken Bouw West

VACATURE BAKEN BOUW WEST | Werkvoorbereider (m/v, fulltime)

Heb jij een enorme passie voor de bouw en ervaring als werkvoorbereider? dan ben jij dé centrale schakel in het gehele bouwproces. Samen met jouw kwaliteiten, kennis en ervaring zorgen we dat het hele bouwproces van A tot Z perfect verloopt. De zelfstandigheid, nauwkeurigheid en gedrevenheid die daarbij komen kijken, schrikken je niet af maar motiveren je juist.

Read More »