Markt 14 Waalre vooraanzicht

Baken Bouw realiseert Markt 14 te Waalre

Baken Bouw gaat een exclusief gebouw aan Markt 14 te Waalre realiseren. De projectnaam luidt 'Wolderstaete'.

Markt 14 is een prominente locatie in Waalre. De lokale Rabobank heeft hier geruime tijd kantoor gehouden. Na de verhuizing van de Rabobank vestigde zich hier de eerste notaris in de gemeente Waalre, wijlen Richard Jansen. De bestaande bebouwing maakt plaats voor een complex bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond en twee zeer ruime en exclusieve woonappartementen.

Markt 14 te Waalre is een ontwikkeling van Bureau Aard Vastgoed B.V. Op 8 februari 2024 verleende het bevoegde gezag op aanvraag van de ontwikkelaar de omgevingsvergunning en die vergunning is inmiddels onherroepelijk. Het gebouw is een ontwerp van Margry Arts Architecten uit Valkenswaard, die tevens in opdracht van de particuliere opdrachtgever de directie tijdens de bouw zal voeren.

Deze maand vangt de sloop van de bestaande opstallen aan.

Markt 14 Waalre zij-aanzicht

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Andere berichten van Baken Bouw

Baken Bouw West
Baken Bouw West

VACATURE BAKEN BOUW WEST | Werkvoorbereider (m/v, fulltime)

Heb jij een enorme passie voor de bouw en ervaring als werkvoorbereider? dan ben jij dé centrale schakel in het gehele bouwproces. Samen met jouw kwaliteiten, kennis en ervaring zorgen we dat het hele bouwproces van A tot Z perfect verloopt. De zelfstandigheid, nauwkeurigheid en gedrevenheid die daarbij komen kijken, schrikken je niet af maar motiveren je juist.

Read More »