Baken Bouw West

Baken Bouw West:
vertrouwd in de Randstad.

Utiliteitsbouw

Gespecialiseerd in utilitaire hoogbouw

Woningbouw

Nieuwbouw van woongebouwen

Transformatie en renovatie

Transformeren, renoveren en verduurzamen

Inbouw

Verbouw en afbouw van binnenruimtes

OVER BAKEN BOUW WEST

Een nieuwe start met bijna 100 jaar ervaring

Baken Bouw, een bouwbedrijf met bijna 100 jaar ervaring, breidt uit naar de Randstad. De opening  van een nieuwe vestiging tussen Amsterdam en Haarlem markeert een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf, dat sinds de oprichting in 1929 is uitgegroeid tot een gerespecteerd regionaal bouwbedrijf. 

OVER ONS

Samen bouwen aan de projecten
van nu en morgen

Baken Bouw West realiseert bouwprojecten in de Randstad en omgeving en is actief in de gehele breedte van de bouwsector. Baken Bouw West specialiseert zich in het bijzonder in hoogbouwprojecten. Dat doen we samen met onze opdrachtgevers en co-makers.

Luisterend oor

Maatwerk is de norm en daarvoor is goede communicatie met opdrachtgevers en ketenpartners cruciaal. We luisteren naar specifieke wensen en vertalen die met onze kennis en ervaring in het gewenste bouwproduct.

Betrouwbaar

Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We zijn toegewijd aan transparantie en integriteit en komen onze afspraken na.

Samenwerken

Samenwerking is de kernwaarde die ons drijft en die de ruggengraat van onze onderneming vormt. We geloven sterk in het bundelen van krachten, ideeën en expertise om de beste resultaten te bereiken.

Kennis en ervaring

Met decennia aan expertise en diversiteit van projecten weten we precies wat er speelt en kunnen we oplossingen bieden die voortkomen uit een diepgaand begrip van de bouwsector.

Veiligheid en welzijn

We zorgen voor een veilige, gezonde en vertrouwde werkomgeving. We bewaken een positieve werkomgeving voor onze medewerkers waar zij kunnen gedijen, groeien en waar zij volledig tot hun recht kunnen komen.

ONZE IDENTITEIT

Bouwen op vertrouwen als basis voor ons werk

Baken Bouw West legt zich dagelijks toe op de realisatie van hoogwaardige bouwwerken. We werken samen met onze opdrachtgevers en onze ketenpartners op innovatieve maar vertrouwde wijze aan de woongebouwen, kantoren en bedrijfspanden van vandaag én morgen.

  • Visie

    Onze passie voor vakmanschap, innovatie en kwaliteit vormt de kern van ons werk. We streven ernaar om met onze projecten een blijvende impact te creëren. We streven naar uitmuntendheid en bouwen niet alleen aan structuren, maar ook aan relaties en toekomstige mogelijkheden.

  • Missie

    Het beste resultaat ontstaat uit samenwerking, de bundeling van krachten met zowel opdrachtgevers als ketenpartners. Door open communicatie en een gedeelde visie streven we naar projecten van de hoogste kwaliteit, die niet alleen voldoen aan de verwachtingen, maar ook een blijvende positieve impact hebben op iedereen die ermee in aanraking komt.

  • Ambitie

    We bouwen aan projecten die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook voorbereid zijn op de uitdagingen van morgen. We werken steeds efficiënter, duurzamer én innovatiever.

Wij zijn specialist in utiliteitsbouw, variërend van complexe hoogbouw tot hallen voor productie en logistiek en van kantoren tot mixed-use gebouwen. Onze aanpak kenmerkt zich door onze betrokkenheid vanaf het begin van een project, waarbij we samenwerken, meedenken en adviseren. We maken ons de meest complexe gebouwen snel eigen.

Wij realiseren de woningen van morgen. Of een project nu unieke hoogbouw is of bestaat uit ruime stadsvilla's. Jarenlange ervaring in de realisatie van bouwprojecten stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden op het gebied van woningbouw. 

Wij specialiseren ons steeds meer in het renoveren, transformeren en verduurzamen van bestaande gebouwen. In tijden van ruimtegebrek, transformeren we bestaande gebouwen om zo efficiënt mogelijk met de beschikbare ruimte om te gaan en antwoord te geven op de behoefte van de markt. Daarnaast helpen we opdrachtgevers met het verwezenlijken van duurzaamheidsambities en verduurzamen we bestaande gebouwen om te voldoen aan wettelijke duurzaamheidseisen.

Wij rekenen het realiseren van het complete binnenwerk van een gebouw tot onze expertise. In overleg met de opdrachtgever kunnen we gebouwen gebruiksklaar opleveren, inclusief het volledige binnenwerk van een pand. Zo kunnen we voldoen aan de specifieke wensen van een opdrachtgever en leveren we maatwerk voor zowel het binnen- als het buitenwerk.

WAT WE DOEN

Onze expertise

Baken Bouw West realiseert bouwprojecten in de Randstad en omgeving. We maken complexe gebouwen ons snel eigen en hebben veel kennis en expertise in hoogbouw. 

We bouwen op duurzame wijze aan de gebouwen van vandaag én morgen, leveren maatwerk en kunnen in overleg met onze opdrachtgevers gebouwen volledig gebruiksklaar opleveren.

BAKEN BOUW WEST

Contactgegevens

Contact

Heb je vragen of wil je extra informatie over onze diensten in de Randstad? Neem vrijblijvend telefonisch of per e-mail contact op of vul het contactformulier in.

E-mailadres

info@bakenbouw.nl

Telefoonnummer

+31 88 14 55 000

Postadres

Suikersilo-Oost 23, 1165 MS HALFWEG

WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?

Neem contact op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.