Baken Bouw, Construction Company en RED Bouw tekenen samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van Think District in Amsterdam

Construction Company, RED Bouw en Baken Bouw tekenen een samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van Think District in Amsterdam. Door de krachtige bundeling van expertise staat deze samenwerking garant voor een uitzonderlijk kwalitatieve realisatie van dit innovatieve project.

Nanne De Ru, medeoprichter van Construction Company en RED Company: “Onze samenwerking is geboren uit een gedeelde missie om hoogwaardige projecten te realiseren. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een uniek project voor Amsterdam verwezenlijken.”

Enes Djerlek, directeur en eigenaar van RED Bouw: “RED Bouw wil een toonaangevende rol spelen in de bouwsector, zowel nationaal en internationaal. We staan bekend om onze integriteit, innovatie en kwaliteit van onze projecten. Met deze versterkte samenwerking en kwalitatieve focus willen Construction Company, RED Bouw en Baken Bouw blijven pionieren en innovatieve oplossingen bieden die de standaard zetten voor de bouwprojecten van morgen.”

Jaap Messemaker, directeur en mede-eigenaar van Baken Bouw: “We kijken uit naar een prettige, langdurige en duurzame samenwerking met RED Bouw en Construction Company. Samen dagen we onze bedrijven, bouwpartners en mensen uit om een nog beter eindresultaat te realiseren.”

De samenwerkingsovereenkomst markeert een belangrijke stap in de realisatie van Think District en vormt de basis voor een langdurige, strategische samenwerking tussen Construction Company, RED Bouw en Baken Bouw. Naast Think District wil de combinatie in de toekomst meer toonaangevende projecten samen realiseren.

Think District, ontwikkeld door RED Company, wordt een innovatieve en duurzame nieuwe wijk in het Amsterdamse Schinkelkwartier. Op de locatie van het monumentale IBM-gebouw zullen circa 1.325 woningen, 6.500 werkplekken en 8.000 m² commerciële ruimte, inclusief een coding-school, gerealiseerd worden. Think District zal BREEAM Outstanding en WELL-Platinum certificering ontvangen en voldoet aan alle Paris-Proof en Net-Zero normeringen.

De bouw van de eerste fase van het project staat gepland voor Q4-2024, met de volledige oplevering in 2028. Think District wordt ontworpen door een internationaal gerenommeerd team van architecten Powerhouse Company Office Winhov, Studio Donna van Milligen Bielke & Ard de Vries Architecten, Joppe Kusters, Loer Architecten, Gregorio Pecorelli, en DELVA Landscape Architecture / Urbanism.

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Andere berichten van Baken Bouw

Baken Bouw West
Baken Bouw West

VACATURE BAKEN BOUW WEST | Werkvoorbereider (m/v, fulltime)

Heb jij een enorme passie voor de bouw en ervaring als werkvoorbereider? dan ben jij dé centrale schakel in het gehele bouwproces. Samen met jouw kwaliteiten, kennis en ervaring zorgen we dat het hele bouwproces van A tot Z perfect verloopt. De zelfstandigheid, nauwkeurigheid en gedrevenheid die daarbij komen kijken, schrikken je niet af maar motiveren je juist.

Read More »