Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen! De oplettende voorbijganger heeft al kunnen spotten waarheen dat is, want de rode banner op ons nieuwe kantoorpand is niet te missen. We blijven in ons vertrouwde Valkenswaard. Sterker nog: we verhuizen naar hartje centrum, midden op de Markt.

De locatie is voor ons extra bijzonder. Op deze locatie stond voorheen de ABN Amro bank. De bebouwing maakte plaats voor nieuwbouwappartementen met kantoorruimte op de begane grond. Dit nieuwbouwproject, ontwikkeld door Bureau Aard, is door ons gerealiseerd.

Het zal nog enige tijd duren voordat we intrekken op onze nieuwe locatie, want er moet flink verbouwd worden. We houden jullie op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Andere berichten van Baken Bouw

Baken Bouw West
Baken Bouw West

VACATURE BAKEN BOUW WEST | Werkvoorbereider (m/v, fulltime)

Heb jij een enorme passie voor de bouw en ervaring als werkvoorbereider? dan ben jij dé centrale schakel in het gehele bouwproces. Samen met jouw kwaliteiten, kennis en ervaring zorgen we dat het hele bouwproces van A tot Z perfect verloopt. De zelfstandigheid, nauwkeurigheid en gedrevenheid die daarbij komen kijken, schrikken je niet af maar motiveren je juist.

Read More »