Bouwupdate, november 2022 | STEK87

De bouwupdate van project STEK87 dateert alweer van juni. Bouwbedrijf Baken bouwt op deze plek aan Willibrorduslaan 87 te Valkenswaard een complex van 24 appartementen en 12 grondgebonden woningen. De bouw verloopt voorspoedig.

In de vorige bouwupdate vertelden we dat de keldervloer was gestort en dat wij begonnen waren aan de fundering van het woonblok van de eerste vijf grondgebonden woningen. Inmiddels is het metselwerk van alle twaalf grondgebonden woningen gereed en is ook de dakconstructie aangebracht. Het appartementengebouw krijgt ook steeds meer gestalte.

De voortgang van project STEK87 in Valkenswaard is op prachtige wijze met een drone vastgelegd door Luuk van Opbergen, oud-stagiair van Bouwbedrijf Baken. Wij zijn enorm trots op de passie en inzet die ons team iedere dag toewijdt aan de bouw. Het resultaat mag er, nu al, zijn en de beelden spreken dan ook voor zich!

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Andere berichten van Baken Bouw

Baken Bouw West
Baken Bouw West

VACATURE BAKEN BOUW WEST | Werkvoorbereider (m/v, fulltime)

Heb jij een enorme passie voor de bouw en ervaring als werkvoorbereider? dan ben jij dé centrale schakel in het gehele bouwproces. Samen met jouw kwaliteiten, kennis en ervaring zorgen we dat het hele bouwproces van A tot Z perfect verloopt. De zelfstandigheid, nauwkeurigheid en gedrevenheid die daarbij komen kijken, schrikken je niet af maar motiveren je juist.

Read More »