Kijkdag STEK87, Valkenswaard

Op 2 december heeft Bouwbedrijf Baken eenmalig de bouwplaats van STEK87 opengesteld, waar de opdrachtgevers van een woning of appartement de mogelijkheid kregen om voor de eerste keer een kijkje te nemen in zijn of haar appartement of woning. De grondgebonden woningen bevinden zich in een verder stadium van de ontwikkeling dan de appartementen, maar desondanks kregen de nieuwe bewoners van de appartementen desondanks een goede indruk van hun nieuwe woning. De opdrachtgevers waren heel enthousiast over het snelle bouwproces en de bekwaamheid van ons vakpersoneel.

Aansluitend zijn de opdrachtgevers, ontwikkelaar en ons vakpersoneel uitgenodigd voor een borrel bij ’t Oude Wandelpark, waar de nieuwe bewoners alvast kennis konden maken met hun nieuwe buren en even na te praten over hun nieuwe woning. Dat was bijzonder welkom, want iedereen had wel zin om even te opwarmen na een bezoek aan de frisse bouwplaats.

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Andere berichten van Baken Bouw

Baken Bouw West
Baken Bouw West

VACATURE BAKEN BOUW WEST | Werkvoorbereider (m/v, fulltime)

Heb jij een enorme passie voor de bouw en ervaring als werkvoorbereider? dan ben jij dé centrale schakel in het gehele bouwproces. Samen met jouw kwaliteiten, kennis en ervaring zorgen we dat het hele bouwproces van A tot Z perfect verloopt. De zelfstandigheid, nauwkeurigheid en gedrevenheid die daarbij komen kijken, schrikken je niet af maar motiveren je juist.

Read More »