VACATURE | Allround Timmerman Bouw (m/v, fulltime)

Ben jij een gepassioneerd houtbewerker? Houd jij ervan om mooie gebouwen te realiseren? Dan is deze functie echt iets voor jou! Bij Bouwbedrijf Baken kom je te werken in een fijn team met een gemoedelijke werksfeer. Wij zoeken iemand uit de regio die de lokale klanten en hun eisen op zijn duimpje kent of wil leren kennen. Jij bent een perfectionist met oog voor detail en kunt secuur te werk gaan. Daarnaast ben jij een echte teamplayer die ook nog eens zelfstandig prima uit de voeten kan en beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat kun jij van ons verwachten?

Bouwbedrijf Baken bestaat uit een hecht team en is al meer dan 90 jaar actief op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en bouwservice in (de directe omgeving van) Valkenswaard. Bij Bouwbedrijf Baken ben je geen nummer, maar gewoon wie je bent: een persoon met hobby’s, interesses en een thuissituatie. Baken vindt het echt belangrijk om te weten hoe het met je gaat. Wij bieden je een functie met goede arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je ervaring. Verder bieden we je opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden in een bedrijf waar geen dag hetzelfde is en waar je je altijd verder kunt blijven ontwikkelen.

Wat zijn je taken?

 • Je gaat bouwtekeningen lezen en deze uitvoeren
 • Je houd je bezig met aanbouw, uitbouw, opbouw, nieuwbouw en het maken van dakkappellen
 • Je gaat profielen en kozijnen stellen
 • Je maakt diverse houten constructies
 • Je gaat o.a. werken met prefab elementen
 • Je plaatst boeidelen en gevelbekleding
 • Je plaatst wanden en plafonds
 • Je zorgt voor alle voorkomende aftimmerwerkzaamheden binnen de bouw
 • Je draagt zorgt voor de kwaliteit van je werkzaamheden

 Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt aantoonbare werkervaring als timmerman (een diploma is een pré)
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat, of bereid om deze te behalen
 • Je beschikt over een rijbewijs B
 • Je hebt een representatief voorkomen
 • Je beschikt over twee rechter handen en bouwkundige/technisch inzicht
 • Je bent woonachtig in (of in de omgeving van) Valkenswaard

Belangstelling?

Wil je meer informatie? Neem contact op met Frank Lathouwers: 040 – 20 41 545. Weet jij genoeg en ben jij misschien wel onze nieuwe collega? Stuur je sollicitatie met motivatiebrief en CV naar f.lathouwers@bakenbouw.nl.

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Andere berichten van Baken Bouw