VACATURE | Werkvoorbereider (m/v, fulltime)

MBO / HBO | VCA-Certificatie

Heb jij een enorme passie voor de bouw en ervaring als werkvoorbereider? Als werkvoorbereider ben jij dé centrale schakel in het gehele bouwproces. Samen met jouw kwaliteiten, kennis en ervaring zorgen we dat het hele bouwproces van A tot Z perfect verloopt. De zelfstandigheid, nauwkeurigheid en gedrevenheid die daar bij komen kijken, schrikken je niet af maar motiveren je juist.

Wat kun jij van ons verwachten?

Bouwbedrijf Baken bestaat uit een hecht team en is actief op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en bouwservice in (de directe omgeving van) Valkenswaard. Je komt te werken in een organisatie met een vlakke organisatiestructuur en een collegiale sfeer. Wij bieden je een functie met goede arbeidsvoorwaarden in een bedrijf waar geen dag hetzelfde is en waar je je altijd verder kunt blijven ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Voordat met de bouw van een woning, kantoorcomplex of ander project begonnen kan worden, moet er veel geregeld worden. Als werkvoorbereider speel je in dit voortraject een belangrijke rol. Je stelt het begin en het einde van een bouwproject vast en zorgt voor de planning van de werkzaamheden en dat er voldoende vakbekwame werklui, materiaal en materieel op de bouwplaats zijn om het werk te kunnen doen. Als dat gedaan is, kan de bouw van start. Maar je werk houdt niet op zodra de eerste paal de grond in gaat; ook tijdens de bouw houd je de voorgang nauwlettend in de gaten en zie je erop toe dat het project geen onnodige vertraging en kostenoverschrijding oploopt.

Wat zijn je taken?

 • Controleren, toetsen en aanpassen van werktekeningen van onderaannemers en toeleveranciers.
 • Bepalen en uitwerken van de meest effectieve en efficiënte werkmethoden.
 • Berekenen en verzorgen van de bestellingen en inkoop van materialen.
 • Onderhandelen met vertegenwoordigers en onderaannemers over de prijs.
 • Opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s.
 • Bewaken van voortgang en kosten op de bouwplaats.
 • Bijhouden van administratie van het bouwproject.
 • Onderhouden van contacten met het uitvoerende team op de bouwplaats.
 • Schakel zijn tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats.

Wat verwachten wij van jou?

 • Afgeronde, bouwkundige MBO / HBO opleiding.
 • VCA-gecertificeerd.
 • Rijbewijs-B.
 • Ervaring in een soortgelijke functie binnen de bouw.
 • Ervaring met programma’s als BouwOffice, IbisTrad, Autocad en MS Office.
 • Financieel en commercieel inzicht.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Nauwkeurige, proactieve, gedreven en vooral klantgerichte instelling.
 • Oplossingsgericht en zelfstandig.
 • Openstaan om het bouwproces verder te digitaliseren.


Belangstelling?

Wil je meer informatie? Neem contact op met Frank Lathouwers: 040 – 20 41 545. Weet jij genoeg en ben jij misschien wel onze nieuwe collega? Stuur je sollicitatie met motivatiebrief en CV naar f.lathouwers@bakenbouw.nl.

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Andere berichten van Baken Bouw