Baken Bouw breidt uit met Baken Bouw West, Jaap Messemaker directeur-eigenaar

Baken Bouw, een gerenommeerd bouwbedrijf met bijna een eeuw aan ervaring in Zuid-Nederland, kondigt met trots de lancering aan van een nieuwe vestiging in de Randstad onder de naam Baken Bouw West. Tegelijkertijd wordt de bestaande vestiging in de regio Eindhoven omgedoopt tot Baken Bouw Zuid.

De opening van een nieuwe vestiging markeert een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf, dat sinds de oprichting in 1929 is uitgegroeid tot een gerespecteerd regionaal bouwbedrijf en de laatste jaren een periode van groei doormaakt.

Jaap Messemaker nieuwe mede-eigenaar en directeur

Jaap Messemaker is de nieuwe mede-eigenaar en tevens directeur van Baken Bouw West. Messemaker heeft meer dan 38 jaar ervaring in de bouwsector, waarvan bijna twee decennia als directeur van vooraanstaande bouwbedrijven. Hij is vastbesloten om zijn passie te volgen en zijn ambitie waar te maken bij Baken Bouw West.

“Het is een eer om deel uit te maken van Baken Bouw, een bouwbedrijf met bijna een eeuw aan ervaring en expertise in de gelederen en om de nieuwe vestiging in de Randstad te leiden”, aldus Messemaker. “Ik ben geïnspireerd geraakt door de rijke geschiedenis en de kernwaarden van Baken Bouw en kijk ernaar uit om mijn kennis, ervaring en netwerk in te zetten om ons bedrijf verder te laten groeien en bloeien in een voor mij bekende regio.”

De dagelijkse leiding van Baken Bouw Zuid, gevestigd in Valkenswaard, blijft in handen van Frank Lathouwers. Daar blijft Baken Bouw op vertrouwde wijze en met hetzelfde personeelsbestand hoogwaardige bouwprojecten en verbouwingen voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers realiseren.

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Andere berichten van Baken Bouw