Verbouwing winkelcentrum De Kerverij, Valkenswaard

Bouwbedrijf Baken zet zich momenteel met grote toewijding en vakmanschap in voor de verbouwing van het westelijke deel van winkelcentrum De Kerverij, in opdracht van Bureau Aard. Dit project is gericht op het creëren van een grote, open ruimte voor de tijdelijke huisvesting van HEMA Valkenswaard. Een essentieel onderdeel van dit project omvat het zorgvuldig slopen van tussenwanden in de bestaande kleinere winkelruimtes en het gedeeltelijk vervangen van de cementdekvloer waardoor één grote winkelruimte ontstaat.

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot het 1929, is Bouwbedrijf Baken een vooraanstaand regionaal bouwbedrijf met een brede expertise. Bouwbedrijf Baken specialiseert zich in particuliere woningbouw, utiliteitsbouw en verbouwingen. De verbouwing aan de Kerverij is kenmerkend voor de veelzijdigheid en vakbekwaamheid van Bouwbedrijf Baken én voor de betrokkenheid in de regio.

Deze verbouwing is hiermee niet alleen een fysieke transformatie van de bestaande winkelruimte, maar ook opnieuw een blijk van onze diepgewortelde betrokkenheid bij lokale bouwprojecten in de Valkenswaardse gemeenschap. Bouwbedrijf Baken is trots om als gerespecteerd regionaal bouwbedrijf bij te dragen aan de leefbaarheid van het centrum van Valkenswaard.

Wij verwachten eind 2023 de verbouwing gereed te hebben, waarna HEMA kan aanvangen met de inrichting van de nieuwewinkelruimte.

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Andere berichten van Baken Bouw