Feestelijke opening nieuwe kantoor

Wij verhuizen naar een nieuw kantoor, midden in het centrum aan de Markt van Valkenswaard. De nieuwe hoofdvestiging van het Valkenswaardse bouwbedrijf wordt op vrijdag 26 mei 2023 officieel geopend door wethouder Theus.

Directeur Frank Lathouwers: “Als regionaal bouwbedrijf zijn we al 94 jaar betrokken bij een groot aantal nieuwbouwprojecten en verbouwingen in Valkenswaard en omgeving. Om nu onze intrek te nemen in een door onszelf gerealiseerd pand, midden op de Markt in Valkenswaard, is een mooie bekroning op het fantastische werk dat ons team van veelal lokale werknemers al jaren realiseert. Daar zijn we enorm trots op. Als bedrijf zijn we ontzettend dankbaar dat we al bijna honderd jaar midden in de samenleving staan. De centrale ligging van ons nieuwe kantoor onderschrijft dat nog eens.”

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Andere berichten van Baken Bouw

Baken Bouw West
Baken Bouw West

VACATURE BAKEN BOUW WEST | Werkvoorbereider (m/v, fulltime)

Heb jij een enorme passie voor de bouw en ervaring als werkvoorbereider? dan ben jij dé centrale schakel in het gehele bouwproces. Samen met jouw kwaliteiten, kennis en ervaring zorgen we dat het hele bouwproces van A tot Z perfect verloopt. De zelfstandigheid, nauwkeurigheid en gedrevenheid die daarbij komen kijken, schrikken je niet af maar motiveren je juist.

Read More »