VAKKRACHTEN

[fusion_builder_container type=”flex” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” border_style=”solid” padding_left=”7px”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”0″ margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=”” spacing_left=”0%” first=”true”][fusion_text fusion_font_variant_text_font=”” margin_left=””]

Bouwbedrijf Baken staat altijd open voor nieuwe (zelfstandige) vakkrachten. Uw reactie kunt u sturen naar onderstaand adres of naar het algemene email adres:

Baken Bouwbedrijf b.v.
tav. De heer F. Lathouwers
Dragonder 52
5555 XZ Valkenswaard

info@bouwbedrijfbaken.nl

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Deel dit bericht:

LinkedIn
Facebook
WhatsApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws

Andere berichten van Baken Bouw